-->

Saturday, 22 October 2011

1 Tinggalkan Madah!!

Seindah malam =)

Indah ke malam ni??
indah la agaknya.. letih pun ada.. this my 1st time experience tulis blog sendiri, td atas perhatian dr SH aka Miz Sayuri dpt jgk buat blog ni.. sayang la kamu makcik..
THANKS A LOTS..

Berbalik kpd mlm yg indah, td ada perjumpaan utk fasilitator, letihnya rasa..
tp best jgk coz dpt new experience even kami ni masih malu2 lagi tp berbaloi jgk pergi mlm2 dlm ujan td..

Pape pun, hope program AURA yg dianjurkan oleh FSKIK ni berjalan dgn lancar.. amin.. =)
Takkan Baca je?? Like dan Tinggalkan madah anda juga!

1 orang berpesan:

사유리 하나 (SaYuRi) said...

nak story ni... WELCOME :)
kalau tak sungguh2 , beloG kamu tak jadi lah tadi... nanti belajar cantikkan blog ni plak k :)

: