-->

Thursday, 27 October 2011

1 Tinggalkan Madah!!

Basikal-gerek-basikal.. hurmm???

Basikal ke gerek ke ni?? hehehe
tu la bila da campur kwn2 dr merata negeri.. mcm2 pengertiannya kn
kelakar bila Miz Sayuri n membe2 lain yg asal dr Johor tktau gerek hehe..=)
ok sebenarnya klu istilah dr Azu n Shida yg asal dr Utara Perak basikal dipanggl gerek..
tp bg kwn2 Azu si Miz, Herminy n Aisy yg asal dr Johor, gerek tu maknanya belagak.. haiihhh mcm2 kn..
tp nevermind, asalkan it still basikal..

Sebenarnya entry ni nk cerita sal kami2 ni yg tk blk kmpg sempena Deepavali ini, iaitu Azu, Miz n Herminy..
Alkisah bermula bila si Herminy boring smpi demam tktau nk buat apa kt umah.. so, dia plan baik pnya..
Dipaksanya Azu n Miz join dia kayuh basikal ronda 1 bahtera.. haiihh.. letih melayan org nk demam ni..
tp yg peliknya lepas kayuh basikal aka gerek ni, tros ilang demam makcik tu.. kira bebaloi jgk la kn.. hehehe

Pape pun, ptg td mmg interesting sgt la, walaupun mendung kami still mengayuh jgk..
tp tk rugi pun dpt kuarkn peluh jgk dr berkurung kt umah menatap lappy dpt la jgk exercise.. (untung2 dpt kurus hehehe)..

So, ini je yg dpt Azu ceritakn kali ini nk smbg dgn esaimen plak.. jmpk lg nanti.. Good night everyone..yuhuu..!!
Takkan Baca je?? Like dan Tinggalkan madah anda juga!

1 orang berpesan:

사유리 하나 (SaYuRi) said...

Assigment2 ..asyik gerek dy aje ekk huhuhu

: