-->

Thursday, 17 November 2011

1 Tinggalkan Madah!!

Nowadays

Malam yg dingin ini terasa amat sejuk je diri ini ttp tidak dalam hati Azu.. wujudnya perasaan ini setelah mendengar luahan hati seorang teman. kesian dia bila xgf dia dtg merayu nk dia blk sdangkan boy ni dah nk ikat tali pertunangan.. terdetik di hati Azu, why still ada girl yg cmni????? sbbkn sikap girl ni yg terlalu over nk dptkn boy tuh hubungan boy n gf dia skrg dah dingin. tk best la cmni npa nk rosakkn hubungan org plak.. Azu bukan nk ngate die, tp ramai org kater xgf teman Azu nie mmg tak berapa la sbb girl nie a little bit "MATERIALISTIC".  apa faedah pun ko nk rebut harta org, bek ko cari sendri kn, bley simpan utk anak cucu.. tp sebenarnyer Azu bukan nk cite psai GIRL nie, tp Azu nak cite sal orang sekarang ni yang suke ambil hak org lain. nape xcari yang lain je, kan byk lagi kat luar tu tapi still nak juga hak orang. perkara macam ni lah yang watkan dunia x aman dan berlakunya pergaduhan di sana sini (Dah Macam Perang Dunia pulak, hu3x...) Ok la, cukup2 la tu.. kpd teman Azu ni, harap besabar la jgn mudah ngalah nk pertahankan hubungan korang even girl tu still ganggu tp kalau gf ko skrg tu jodoh ko mesti tk ke mana k..

P/S: ayat ini tidak melibatkan sesiapa pun, bg yg terasa Azu pohon MAAF.. Ini just sekadar renungan kita bersama tk kena ngena dgn yg idup or yg mati.. Hehe :)
Takkan Baca je?? Like dan Tinggalkan madah anda juga!

Wednesday, 2 November 2011

16 Tinggalkan Madah!!

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!


Hai,,, Azu da join segmen ni.. korang bila lg???
jom la join sekali, kita tambah follower ramai2 lg k..
kalau korang nk join, klik je banner kt atas ni.. then, korang ikut je syarat2nya ok..
Tarikh tutup 10/11/2011.. pukul 11.00 mlm.. (alert yer korang)

Takkan Baca je?? Like dan Tinggalkan madah anda juga!

0 Tinggalkan Madah!!

Mo0d NaK BaLik KaMpUng..!!

Tak sabar rasanya nk balik kmpg ni..
Rindu sgt dah ni nk mkn mak masak, pastu nk jalan puas2 time raya ni..
1 masalah Azu bila dah nk dkt blk kmpg ni mmg tkdk mood nk study, cna la result nk elok kn
arini ada mid term tp rileks jgk lg, bley siap landing ats katil layan lagu FT Island..
malasnya nk study... terbayang kampung je lg ni

rasa tk puas la cuti rya haji ni, seminggu je
tak sempat la Azu nk tgok membe Azu nek pelamin, membe2 ramai plak nk kawen cuti raya haji ni..
apakan daya tk sempat, maaf yer kwn2.
sy doakn mana2 membe yg kawen tu bebahgia hingga ke akhir hayat yer..

pape pun, i'm so excited nk packing baju ni..
bis je kelas ptg ni mmg Azu bwk kuar beg siap2.. hehehe
yg pasti kali ni Azu blk kmpg dulu dr geng2 AiShAzDaMine yg lain...
kpd Miz Sayuri aka SH, t titow sowg yer, ati2 k.. sekali sekal nk jgk rasa blk kmpg dulu..

Ok la,  t Azu bermadah lg k.. nk sambung study..

Bye u all... 

Takkan Baca je?? Like dan Tinggalkan madah anda juga!

: