-->

Thursday, 17 November 2011

1 Tinggalkan Madah!!

Nowadays

Malam yg dingin ini terasa amat sejuk je diri ini ttp tidak dalam hati Azu.. wujudnya perasaan ini setelah mendengar luahan hati seorang teman. kesian dia bila xgf dia dtg merayu nk dia blk sdangkan boy ni dah nk ikat tali pertunangan.. terdetik di hati Azu, why still ada girl yg cmni????? sbbkn sikap girl ni yg terlalu over nk dptkn boy tuh hubungan boy n gf dia skrg dah dingin. tk best la cmni npa nk rosakkn hubungan org plak.. Azu bukan nk ngate die, tp ramai org kater xgf teman Azu nie mmg tak berapa la sbb girl nie a little bit "MATERIALISTIC".  apa faedah pun ko nk rebut harta org, bek ko cari sendri kn, bley simpan utk anak cucu.. tp sebenarnyer Azu bukan nk cite psai GIRL nie, tp Azu nak cite sal orang sekarang ni yang suke ambil hak org lain. nape xcari yang lain je, kan byk lagi kat luar tu tapi still nak juga hak orang. perkara macam ni lah yang watkan dunia x aman dan berlakunya pergaduhan di sana sini (Dah Macam Perang Dunia pulak, hu3x...) Ok la, cukup2 la tu.. kpd teman Azu ni, harap besabar la jgn mudah ngalah nk pertahankan hubungan korang even girl tu still ganggu tp kalau gf ko skrg tu jodoh ko mesti tk ke mana k..

P/S: ayat ini tidak melibatkan sesiapa pun, bg yg terasa Azu pohon MAAF.. Ini just sekadar renungan kita bersama tk kena ngena dgn yg idup or yg mati.. Hehe :)
Takkan Baca je?? Like dan Tinggalkan madah anda juga!

1 orang berpesan:

man said...

rambut sama hitam, hati lain2...

: